Høringssvar

Høringen er afsluttet d. 31. august 2023. Det er ikke længere muligt at indsende høringssvar. Siden er fortsat åben og alt materiale kan tilgås.

 • august 31 2023
  Nummer på høringssvar 5
  Navn Bent Kirkeløkke
  Postnummer 5700
  By Svendborg
  Kommentar Høringssvar angående: Budget 2024-27 Reduktionsforslag Erhvervs- og Turismeudvalget Ophør af gratis bådpladser ved v/Sejlskibsbroen Svendborg Kommune har skabt dette miljø sammen med brugerne de frivillige der har været omkring Træskibsbroen siden den så dagens lys for 25 år siden og nu vil Svendborg Kommune til at ændre det store frivillige arbejde der nu engang hænger sammen med området. Jeg foreslår at den nuværende aftale opretholdes – da vi som Laug bruger den røde plads som vores base - 5 af vores medlemmer i Sydfyns Smakkelaug ligger med deres joller / både ved broen og dermed til at skabe det maritime miljø og dets historie som der nu er omkring træ-joller og træ-både. De bevaringsværdige fartøjers ejere har skabt - er med til at bruge og vedligeholde en bro der er et trækplaster for både lokale og turister, hvad ikke mindst Svendborgs turisme nyder godt af, med mange besøgende hvert år,- det mest fotograferede og anvendte motiv når Svendborgs attraktioner skal beskrives i billeder og vores by profileres. Sydfyns Smakkelaug samarbejder med maritime aktører og foreninger i Svendborg havn Det vil da være ærgerligt og træls hvis ”Erhvervs og turismeudvalget” sløjfer aftalen, det gode samarbejde og vi håber på fortsat godt samarbejde. Indsendt af: Sydfyns Smakkelaug ved formand, Bent Kirkeløkke
 • august 31 2023
  Nummer på høringssvar 4
  Navn Halberg Hotels A/S
  Postnummer 5700
  By Svendborg
  Kommentar
 • august 30 2023
  Nummer på høringssvar 3
  Navn Finn Kallehauge
  Postnummer 5700
  By Svendborg
  Kommentar Høringssvar indsendt på vegne af Sejlskibsbroens Bådelaug ved formand, Finn Kallehauge
 • august 30 2023
  Nummer på høringssvar 2
  Navn Peter Nytofte Skov
  Postnummer 5700
  By Svendborg
  Kommentar Projektet opfylder alle ønsker og krav om adgang til kysten også uden en sti eller broforbindelse foran de bevaringsværdige "Historiske smalle haver". Haverne her er unikke for det gamle svendborg og der findes kun de sidste 6 tilbage. Pas på dem og bevar dem.
 • august 30 2023
  Nummer på høringssvar 1
  Navn Martin Stockholm
  Postnummer 5700
  By Svendborg
  Kommentar Vedhæftede høringssvar .pdf er fremsendt på vegne af Kullinggade 17, 19, 21, 25 og 27
 • juli 05 2023
  Nummer på høringssvar 1
  Navn Bo Lasthein Andersen
  Postnummer 5700
  By Svendborg
  Kommentar Finder at det forslag vi blev præsenteret for, vil ødelægge Svendborg havn og vil kun beskytte en mindre del af byen - hvad med Frederiksøen og det kommende teater ? Byg heller større diger med sluseporte øst og vest for byen. Vil være en dyrere løsning, men vil beskytte et større område og vil også medføre at flere skal betale til projektet. Se på hvad de har gjort andre steder. Vil tillige kunne blive en stor turist attraktion.