Turisme
”...Når vi eksempelvis har en større konference, hvor der er indlagt små kulinariske oplevelser og indslag om vores mange kulinariske seværdigheder i området, så ender flere af deltagerne med at blive private turister i Svendborg inden for 1-2 år. Så kommer man enten hele familien eller på weekendophold med et godt vennepar... så besøger man for eksempel Aqua Vitae Sydfyn i Skårup og smager lokal brændevin, tager turen til Gundestrup Mejeri og Bryghus med smagsprøver af fynsk ost og øl, for så at tage ind på Børsen i midtbyen, hvor Launy Lindahl giver rundvisning og fortæller historie... Herefter kan man gå på shopping i byens mange spændende butikker og specialforretninger. Næste dag kan vi tilbyde et spændende morgen/frokostbord på hotellet, hvor 25% af det kulinariske er fra fynske eller sydfynske producenter...”
- Tom Pelle Jensen, hoteldirektør Hotel Svendborg, Mit Svendborg, 1. juni 2018.